Werdum ne želi samo Schauba, na meti mu je i novi meč protiv Overeema!

UFC 29.10.2011 16:08h Autor:

Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum

Ne samo da želi okršaj protiv Brendana Schauba, majstor BJJ-a i donedavni kandidat za titulu prvaka Strikeforcea u teškoj kategoriji, Fabricio Werdum, želi i revanš protiv Alistaira Overeema. Svoje želje podijelio je za MMAWeekly. Jedini uvjet je naravno da potpiše ugovor i vrati se u UFC.

“Sviđa mi se što je Schaub rekao. On je dobar borac s dobrim imenom i mislim da se radi o odličnom povratničkom meču u UFC-u. Možda me je malo potcijenio. Možda me je vidio na treningu i pomislio da će se lako obračunati sa mnom u kavezu”, smatra Brazilac i dodaje:

“Osim njega, volio bih se boriti i protiv Overeema. Naš posljednji meč nije završio na način na koji sam želio. U drugoj rundi sam dislocirao koljeno i nisam mogao adekvatno nastaviti dvoboj. Zbog toga sam izgubio fokus. Svaki od nas ima po jednu pobjedu, no moja je bila prisiljavanje na predaju. On me nije pobijedio tako uvjerljivo.”

Pretpostavlja se da su pregovori između Werduma i UFC-a u završnoj fazi, a Brazilac bi već krajem ove godine mogao ponovno biti u najjačoj svjetskoj MMA promociji nakon što je prije dvije godine napustio te redove. Posljednji meč odradio je upravo protiv Overeema i to na startu Strikeforceovog Grand Prixa. U razočaravajućem meču izgubio je odlukom sudaca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI