Werdum nakon pobjede nad idolom: Nadam se da ću dobiti priliku za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2013 17:59h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum na UFC on Fuel TV-u 10 u Fortalezi ubilježio je novu veliku pobjedu u svojoj MMA karijeri, ali i što je bitnije uspio se osvetiti Antoniu Rodrigu Nogueiri za poraz koji mu je nanio još prije sedam godina.

Minotauro je jedno od legendarnijih imena u MMA povijest, a to se potvrdilo još jednom ovog vikenda kad je ipak veći dio dvorani u Brazilu navijao za njega u dvoboju protiv Werduma.

No, Fabricio je iz okršaja izašao kao pobjednik zahvaljujući poluzi na ruci, a otkrio je kako je tijekom borbe morao mijenjati svoju taktiku. "Zbilja sam sretan nakon pobjede nad Minotaurom. On je moj idol i mogu reći da zaista udara iznimno snažno. Nekako sam uspio izvesti polugu na ruci, ali taktika je trebala biti zadržati borbu an nogama. Kad sam shvatio da je strahoviti udarač, onda sam preselio borbu u parter gdje sam imao više ipak opcija", otkrio je Fabricio.

Mnogi upravo Werduma spominju kao jednog od potencijalnih izazivača u teškoj kategoriji u dogledno vrijeme, a on se također nada takvom ishodu nakon što Cain Velasquez i Junior dos Santos odrade svoju treću međusobnu borbu vjerojatno negdje tijekom jeseni.

"To je ono zbog čega treniram i nadam se da ću jednog dana dobiti priliku boriti se za titulu prvaka", dodao je Fabricio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI