Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdum misli da je samo dva meča udaljen od UFC pojasa, odgovorio Dani Whiteu | Fight Site

Werdum misli da je samo dva meča udaljen od UFC pojasa, odgovorio Dani Whiteu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2017 14:01h Autor:

Fabricio Werdum

Mnogo vremena je prošlo od UFC-a 213 i meča između Fabricija Werduma i Alistaira Overeema. Za one koji su već pomalo zaboravili meč koji i nije posebno oduševio fanove, a koji je završio pobjedom na bodove Overeema, bivši UFC prvak nije bio posebno zadovoljan sudačkom procjenom. On smatra da je trebao pobijediti u tom dvoboju.

No njegov stav nije naišao na odobravanje šefa Dane Whitea. Dapače… Predsjednik UFC-a mu je poručio “da se nam što žaliti jer je prepustio posao sucima, a nije ga sam dovršio posao do kraja”.

Nakon prilično duge medijske šutnje, Werdum je u intervjuu za FloCombat odgovorio svom šefu s kojim se i dalje ne slaže oko ishoda meča protiv bivšeg K-1, Dream i Strikeforce prvaka.

“Dana White može pričati što god želi. On je predsjednik UFC-a. No, on nije taj koji se bori. Dana White nije svjestan što osjećamo kada uđemo u Octagon. On može pričati, fanovi mogu pričati, no ja sam samo slijedio strategiju koja je bila dogovorena”, tvrdi Werdum.

Neovisno o ishodu dvoboja, Werdum želi što prije ponovno u borilište. Nada se meču do kraja 2017., a onda želi još najmanje tri dvoboja u 2018.

“I dalje se želim boriti ove godine, u listopadu ili studenom. U 2018. se želim boriti najmanje tri puta. Ne sviđa mi se to što moram toliko pauzirati zmeđu dvoboja. A poraz znači da sam gurnut tri koraka unatrag. Možda je ovo ipak bio jedan korak unatrag jer su svi vidjeli kako je meč završio i što se događalo. Smatram da sam u ovom trenutku samo dva meča po pojasa. Pobjeda u sutdenom i jedna sljedeće godine”, zaključuje bivši prvak u teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI