Werdum i Velasquez otkrili: U ožujku se bore u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2015 17:21h Autor:

Cain Velasquez i Fabricio Werdum trebali bi svoj drugi meč odraditi tek u ožujku. Ta informacija došla je od oba borca, a sve se čini kako će se event, na kojem Werdum brani titulu prvaka, održati u Brazilu.

Zapravo, prva informacija došla je od strane Andersona Silve, koji je rekao kako bi se trebao boriti u Brazilu, na stadionskom eventu, a da će se on održati u travnju ili čak vjerojatnije, ožujku. Sad su slične informacije počele dolaziti i iz timova prvaka i bivšeg prvaka teška kategorije.

"Još nije ništa 100%, ali ja bih rekao da je negdje 99% sigurno da će se ovaj event održati u Brazilu. Ja sam se već dva puta borio u Meksiku, na Cainovom domaćem terenu i sad bi bilo pošteno da se ja borim kod kuće. Mislim kako će se event održati na stadion i to u ožujku, iako je Anderson spominjao travanj. Najbolje mjesto bilo bi Curitiba, pošto taj stadion ima pomični krov. Ja bih se radije borio u Porto Alegreu, no i ovo je blizu", rekao je Werdum u interviewu za jedan ruski medij.

Nešto slično je u razgovoru s fanovima potvrdio Cain Velasquez: "Dana me je nedavno zvao i pitao što misliš o siječnju, a ja sam rekao da je u redu ako se uspijem pripremiti. Sad sam dobio informacije da će ipak biti u ožujku u Brazilu i to mi je potpuno u redu."

Werdum je Velasqueza savladao u lipnju, oduzevši mu naslov UFC-ov prvaka u teškoj kategoriji. Očekivalo se kako će pojas braniti protiv Andreia Arlovskog, Juniora Dos Santosa ili Stipe Miočića, ali na kraju se UFC ipak odlučio Velasquezu dati priliku da pojas odmah vrati u svoje vlasništvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI