Werdum i Covington završili u australskim medijima: “Muškarac bumerangom u vrat pogodio 29-godišnjaka”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2017 11:56h Autor:

Screenshot

UFC Fight Night u australskom Sydneyju, koji se održava ovog vikenda, je dospio u sve najveće australske “main stream” medije. Ako ste pomislili odmah da je to sjajno za UFC, promislite ponovno.

Naime, ne radi se o vijesti koja se bavi sjajnim borilačkim eventom koji predvode bivši prvak Fabricio Werdum i Marcin Tybora, nego o vijesti s naslovom: “Podignuta tužba protiv čovjeka koji je 29-godišnjaka pogodio u vrat bumerangom”.

Čovjek je Fabricio Werdum, a 29-godišnjak je Colby Covington. A usput rečeno, bumerang je oružje u Australiji pa ne čudi da se Werduma tretira kao kriminalca.

Tijekom TV priloga se uopće ne spominje da su glavni akteri UFC borci, nego ih se oslovljava prema njihovim godinama, a tek se na kraju navodi da su u gradu radi UFC-a.

U prilogu je korištena i snimka koju je sam Covington objavio na društvenim mrežama.

Ovo je postao svojevrstan običaj za Werduma koji je nedavno također završio u medijima radi svađe, a gotovo i fizičkog sukoba s Tonyjem Fergusonom. Ovaj put će posljedice za njega zasigurno biti ozbiljnije jer ga je Covington tužio, a s obzirom da postoji snimka na kojoj svog suborca gađa oružjem i pogađa u vrat, čini se kako su konzekvence neizbježne…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI