Werdum: Fedoru ću dati revanš u prosincu, nema problema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2015 09:44h Autor:

Screenshot

"Ne znam možemo li odmah odraditi revanš jer se nije borio oko tri godine. Ako potpiše ugovor s UFC-om, nisam siguran hoće li mu dati šansu za pojas odmah. Mislim da bi bilo fer da prvo odradi neki meč, a onda se bori za titulu", izjavio je UFC-ov prvak u  teškoj kategoriji Fabricio Werdum koji ipak tvrdi da je otvoren za dogovor oko meča sa slavnim Fedorom Emelianenkom.

Razlog zbog kojih bi pod bilo koju cijenu prihvatio meč s Fedorom je njegova popularnost kod fanova koji bi takav dvoboj jedva dočekali. Podsjećamo, Brazilac je bio prvi čovjek u povijesti koji je svladao Fedora prisilivši ga na predaju gušenjem u Strikeforceovom kvezu.

"Možda ćemo odraditi revanš u prosincu. Iako novi MMA fanovi ne znaju previše o Fedorovoj povijesti, stari fanovi, koji poznaju dobro MMA, znaju tko je on. To bi se moglo dogoditi. Samo ovisi o pregovorima", dodao je Werdum u posljednjoj izjavi koju je dao za brazilske medije.

"Nakon što sam ga ja pobijedio, gubio je još dva puta i ljudi su ga brzo zaboravili. Ako danas pitate tko je Fedor, malo tko zna. Bio je neporažen čak deset godina i trebalo mu je malo odmora. Bilo bi jako dobro da potpiše ugovor s UFC-om. Ja bih mu bez sumnje dao revanš", zaključio je UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI