Werdum želi biti sunaslovna borba Aldu i McGregoru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2015 11:29h Autor:

Fabricio Werdum

Sredinom lipnja na UFC-u 188 Fabricio Werdum ujedinio je naslove prvaka u teškoj kategoriji nakon pobjede u meču s Cainom Velasquezom. Još nije poznato kada će i protiv koga braniti naslov, ali Werdum ima jednu zanimljivu ideju i želju.

Uoči UFC-190, koji će se održati ovog vikenda, Fabricio Werdum je izjavio da bi želio biti dio događaja na kojem će se boriti Conor McGregor i Jose Aldo.

"Želim biti dio popisa borbi na događaju Aldo vs. McGregor. Navijači žele gledati njihovu borbu i ja se želim boriti na tom događaju.", izjavio je Werdum.

Naravno da UFC neće Alda i McGregora staviti u sunaslovnu borbu, ali zato je Werdum spreman prihvatiti da se bori u uvodu borbe između Alda i McGregora.

"Da, nemam ništa protiv da moja borba bude co-main event. Mnogo se očekuje od borbe između Conora McGregora i Jose Alda i ta će borba privući veliko zanimanje. Teškaši su važni, ali borba kao što je njihova će privući više pozornosti nego na primjer moj revanš s Velasquezom."

Ako neće završiti na događuju koji će predvoditi Aldo i McGregor, Werdum očekuje da bi prvu obranu naslova mogao imati u veljači sljedeće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI