Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdum dobio ponudu USADA-e, no odbio je biti njihov doušnik | Fight Site

Werdum dobio ponudu USADA-e, no odbio je biti njihov doušnik

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 17:41h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum nedavno ne kažnjem s dvije godine izvan borilišta nakon pada na doping testu, a sada je otkrio kako je dobio ponudu kojom mu se da suspenzija mogla smanjiti. No, kaže kako niti u jednom trenutku nije razmišljao o tako nečemu.

Brazilac je odlučio ispričati što se dogodilo u razgovoru s USADA-inom komisijom. On je prošli mjesec bio pred njima i nije uspio obraniti se, nego je zaradio dvije godine dugu suspenziju, što je zapravo najduža suspenzija koju USADA daje za prvi pad na testu. Ali, mogao je dobiti manje da je prihvatio jednu ponudu, koja ga je zapravo šokirala.

“Na kraju razgovora s njima bio sam jako iznenađen, zapravo dogodila se apsurdna situacija. Između redaka su tražili od mene da prijavim nekoga, odnosno tražili su da postanem druker odnosno cinker. Rekli su da bi to skratilo moju suspenziju, ali su dodali kako nekako moram biti kažnjen, rekli su čak i da pronađu nešto u proizvodima koje testiraju, da ja svakako moram platiti”, ispričao je Werdum za brazilski Combate, dodavši zašto o prihvaćanju tako nečega nije niti trenutak razmišljao:

“Takva ponuda jednostavno ne odgovara mojim principima. Čak i da znam nešto, ne bih nikada rekao. Pa čak i ako bi to meni pomoglo, kakav bih bio čovjek da tako nešto napravim?”

Naravno, nije mogao ne spomenuti jednu trenutno aktualnu situaciju.

“Neću spominjati imena, no vidim kako je nedavno tip trebao dobiti četiri godine, a završio je sa suspenzijom od 15 mjeseci. S druge strane, ja sam dobio 24 mjeseca, kako je to moguće? Bio mu je to drugi ili treći prekršaj, zašto postoje dva različita kriterija?”, rekao je još na kraju Werdum, koji je dodao kako i dalje vjeruje u svoj povratak i da ova duga suspenzija ne znači kraj njegove karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI