Werdum bi se borio s Fedorom na eventu koji će predvoditi Aldo i McGregor

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 18:03h Autor:

Fabricio Werdum i Fedor Emelianenko

Fabricio Werdum pozvao je Fedora Emelianenka na dolazak u UFC te predložio borbu protiv njega, na istom eventu na kojem će se naći i Jose Aldo protiv Conora McGregora.

Čovjek koji je prekinuo niz nevjerojatno dominantnog Fedora Emelianenko te tako pokrenuo svoj niz koji ga je na kraju doveo do UFC pojasa, Fabricio Werdum, ne bi imao ništa protiv da se još jednom nađe u kavezu protiv "Posljednjeg ruskog cara."

Borac koji je nedavno osvojio teškaški pojas te rekao da neko vrijeme namjerava odmarati, prokomentirao je vijest o Fedorovom povratku ovim riječima: "Čujem da se Fedor odlučio na povratak MMA borbama. Ukoliko se vraća da potvrdi da je najbolji svih vremena, mislim kako je u redu da se bori protiv najboljih. Svi najbolji teškaši svijeta su u UFC-u, a ja sam se spreman ponovno susresti s njim, pa da vidimo tko je najbolji. No, izbor mog protivnika je potpuno na UFC-u."

No, ima jako dobru ideju gdje bi se ta borba mogla dogoditi. A na samu pomisao takvog eventa prolaze trnci, jer onda više apsolutno ne bi bilo sumnje koji je najveći MMA event u povijesti.

"Želio bih se boriti na eventu gdje će biti borba Alda i McGregora. Mislim kako bih uspio osigurati dolazak još većeg broja brazilskih fanova, kao i onih iz centralne Amerike, koji me također podržavaju. Posebno ako će borba biti u Texasu ili u Las Vegasu. No, stvarno mi nije bitno protiv koga ću se boriti. Kad si prvak, znaš da si najbolji i automatski ne postoji borac kojeg smatraš da ti može biti problem", rekao je Fabricio.

No, pojas mu neće nitko lako oduzeti, posebno nakon posljednjih privilegija, koje je kao UFC prvak dobio.

"UFC se prema meni ponaša kao prema rock zvijezdi. Čak i prije borbe protiv Caina su mi ponudili sjajan ugovor na više borbi, no otkad sam prvak dobio sam uistinu sve što sam htio. Nevjerojatno je biti prvak i ovo je neko ispunjenje sna. Osjećam se fantastično i mislim kako će me netko morati ubiti da bi mi oduzeo ovaj pojas", dodao je na kraju sjajni Fabricio, nekadašnji BJJ trener i sparing partner Mirka Filipovića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI