Weidmanov trener popizdio na komentare: Dosta je glupih priča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2013 08:38h Autor:

Chris Weidman

Zaista nije lako posljednjih dana Chrisu Weidmanu. Umjesto da zasluženo uživa u nečemu što je posljednjih gotovo sedam godina bilo rezervirano isključivo za Andersona Silvu, njegovo osvajanje titule naišlo je na brojne negativne komentare.

Sve je više onih koji su uvjereni da se radi o nekoj vrti namještanja borbe, a to je već počelo itekako smetati jednog od Weidmanovih trenera.

"Ovo me sve više ljuti. Sjećam se kad smo jednom pričali o Weidmanu i nabrajali smo borce koje je on pobijedio. Svladao je Marak Munoza i odjednom je on postao stari i debeli borac. Pobijedio je Demiana Maiu i odjednom on nije pravi srednjaš, nego velteraš. I još ima hrpu takvih sranja. Ne mogu se pomiriti s činjenicom da je ovaj mali jako dobar, to ih očito jako smeta", rekao je Ray Longo.

"Pričaju da je Weidman pobijedio Andersona samo zato jer se on 'klaunirao', a nije ih smetalo kad je to isto radio protiv Stephana Bonnara, onda je to svima bilo u redu, a sad je to odjednom problem. Ima li to vama smisla?", postavio je pitanje Chrisov trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI