Weidmanov trener: Anderson uzima previše tableta, pa ne zna što priča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 19:28h Autor:

Anderson VS Weidman

Anderson Silva prije nekoliko je dana malo iznenadio MMA fanove izjavom kako Weidmanovu pobjedu u drugom meču smatra pukom slučajnošću, odnosno da Chris to ne može smatrati pravom obranom pojasa prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji.

"Vjerujem da ako bolje pogledate snimku možete vidjeti i sami da je njegovo blokiranje low kicka jednostavno bio instinktivni potez, nije nešto što je uvježbavao na treningu. Weidman ovo ne bi trebao smatrati svojom pobjedom, to je bila nesreća. Ja sam itekako uvjeren da bih pobijedio da se to nije dogodilo", rekao je Anderson i nije trebalo dugo čekati na odgovor s druge strane.

Chris se ipak nije oglasio, ali je zato to učinio jedan od njegovih glavnih trenera Ray Longo, koji je prilično oštro reagirao.

"Moja prva reakcija je bila šok. Nisam mogao vjerovati što je rekao. Uvijek sam imao poštovanja prema Andersonu, ali mislim da on sad jednostavno nije u dodiru s realnošću. Umjesto da se pomiri s porazom i krene dalje, on traži nekakve izlike. Rekao bih čak da je previše na tabletama protiv bolova i da je zbog toga izjavio takve stvari. Čovjek nije potpuno pri sebi, rekao bih da je to problem bio u ovom slučaju. Jednostavno ne vjerujem da bi itko razuman dao onakvu izjavu", smatra Longo.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI