Weidmanov i Miočićev najbolji prijatelj dogovorio borbu na UFC 205 u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2016 19:39h Autor:

Stipe Miočić i Gian Villante

UFC 205 polako sve više dobiva svoje konture, a danas je pojačan još jednom borbom koja će se gotovo sigurno naći na ranom uvodnom programu. Gian Villante borit će se protiv Marcosa Rogerio de Lime.

Villantea (14-7, 4-4 u UFC-u) svi znamo prije svega kao najboljeg prijatelj Chrisa Weidmana te jednog od najboljih prijatelja Stipe Miočića, koji je nerijetko dolazio trenirati zajedno s njim. U UFC-u smo ga zapamtili kao vrlo agresivnog borca snažnog udarca, ali i borci koji se ne može pohvaliti previše čvrstom bradom.

U najboljoj svjetskoj promociji je odradio osam borbi, a iako se može pohvaliti nokaut pobjedama nad Coreyem Andersonom i Anthonyem Peroshem te pravim ratom protiv Seana O’Connela, koji je dobio podijeljenom odlukom, nokaut porazi od Toma Lawlora i Ilira Latifija su ukazali na neke njegove slabosti.

Kao dio Longo-Weidman tima, bilo je ipak za očekivati da će Villante naći svoje mjesto u Madison Square Gardenu, a tamo ga čeka krupni Marcos Rogerio de Lima (14-3-1, 3-1 u UFC-u), sudionik treće sezone brazilskog Ultimate Fightera kojeg pamtimo po pobjedi nad Igorom Pokrajcem. On je u svojoj posljednjoj borbi prekidom savladao Clinta Hestera. Od svojih 14 pobjeda, njih čak 13 ostvario je prekidom, većinom u prvoj rundi.

Ovo je treća službeno potvrđena borba za ovaj event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI