Weidman spašavao 92-godišnju susjedu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2014 09:36h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman, UFC prvak u srednjoj kategoriji, našao se u središtu pozornosti nakon što je spasio život 92-godišnjoj susjedi.

Weidmanova prisebnost spasila je život njegov susjedi koja je pala na stakleni stol, a dijelovi stakla zabili su joj se u glavu. Dok je vani padala kiša prvak je izašao iz kuće prema svom automobilu i odjednom čuo glasne pozive upomoć za koje nije mogao ustanoviti od kuda točno dolaze.

"Krenuo sam s autom u tom smjeru pokušavajući otkriti iz koje kuće dolazi poziv za pomoć. U jednom sam trenutku prošao pored jedne osobe i shvatio sam da je riječ o starijoj gospođi. Istrčao sam iz vozila, potrčao prema njoj i vidio da je sva krvava. Odveo sam je u njenu garažu i pozvao 911, ali ništa ih nisam čuo. Pokušavao sam par puta i onda sam odlučio nazvati prijatelja koji je policajac. Sve sam mu objasnio i pomoć je ubrzo stigla.", ispričao je te trenutke Chris Weidman.

"Jako je krvarila, sva je bila prekrivena krvlju. Nisam točno mogao odrediti ima li više rana i pokušavao sam s papirnatim maramicama ublažiti krvarenje. Govorila je da želi živjeti još jednu godinu. Pokušavao sam je smiriti govoreći da će sve biti u redu, da pomoć dolazi. Govorio sam joj o njenom psu samo kako bih je primirio i skrenuo joj misli u drugom smjeru."

Weidman nije znao reći u kakvom je trenutno njegova susjeda stanju, ali je rekao da je kad je odlazila u hitnu bila prisebna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI