Weidman: Sad ja želim meč protiv Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2013 09:40h Autor:

Anderson VS Weidman

Chris Weidman uživa u svojim danima slave nakon što je na UFC-u 162 ušao u povijest kao prvi borac koji je u toj organizaciji uspio pobijediti Andersona Silvu.

Iako postoji mnogo onih koji sumnjaju i dalje da je sve čisto u toj borbi, unatoč nedostatku pravih dokaza da je borba zaista namještena, Weidman se ipak ne želi previše obazirati na takve komentare te se okrenuo prema novim borbama u svojoj karijeri.

Vjerojatno i on poput cijelog MMA svijeta čeka odluku Andersona Silve hoće li odraditi toliko željeni revanš protiv njega, no u slučaju da do toga ne dođe, postoji još jedna prilično zanimljiva ideja, a radi se o borbi Chrisa Weidmana protiv Jona Jonesa.

"Super borba protiv Georgesa St-Pierrea mene ne bi zanimala, jer je on ipak znatno manji od mene. Trenirali smo skupa i razlika je prevelika. Nikad ne bih na meč izazvao nekog tko je toliko manji. Prioritet mi je definitivno revanš protiv Andersona, ali vrlo rado bih prihvatio ponudu za super borbu protiv Jona Jonesa kad bi se za to pružila prilika. 1000% bih pristao", rekao je Chris.

"Ja sam se čak ponudio UFC-u prije godinu dana kad je Dan Henderson otkazao Jonesu samo deset dana prije borbe, ali u tom trenutku vjerojatno ipak još nisam bio dovoljno veliko ima da bi me uzeli", otkrio je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI