Weidman popljuvao Bispinga: “On tu ne pripada, trebao je izgubiti od Hendersona”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2016 21:25h Autor:

Chris Weidman & Michael Bisping

Chris Weidman visoko je na listi želja prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga. Englez je ovog tjedna otkrio da želi borbu s Weidmanom u skoroj budućnosti, a bivši prvak jedva čeka priliku da svima dokaže kako Bisping ne zaslužuje pojas.

Bisping je osvojio pojas pobjedom protiv Lukea Rockholda, a obranio ga protiv Dana Hendersona ranije ovog mjeseca. Prije tih borbi upisao je i pobjedu nad Andersonom Silvom, ali sve to nije impresioniralo Weidmana koji je prije godinu dana titulu izgubio upravo od Rockholda.

“Srednja divizija je trenutno jedna od najtežih i najjačih, osim prvaka. Imam osjećaj da prvak tu ne pripada. Mislim da bi bio underdog protiv svih boraca iz Top 10”, kaže Weidman koji smatra da je Bisping trebao izgubiti pojas na nedavnom UFC 204 jer vjeruje da je Henderson dobio prvu, drugu i petu rundu.

“Mislio sam da je Henderson dobio borbu, mislio sam da je dobio prvu, drugu i petu rundu. Zamalo je dovršio čovjeka u prvoj i borba je mogla biti zaustavljena tada. Mislim da bi ga Derek Brunson pobijedio, i Mousasi također. Puno bi ga boraca pobijedilo”, rekao je Weidman koji se 12. studenog bori s Yoelom Romerom. Pobjednik bi mogao dobiti priliku boriti se s Bispingom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI