Weidman ozlijeđen, borba protiv Machide prebačena na UFC 175!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2014 23:50h Autor:

Chris Weidman

UFC je danas objavio kako je Chris Weidmanu doživio lakšu ozljedu na treningu te je termin njegove borbe protiv Lyota Machide pomaknut za 42 dana, na 5. srpnja i UFC 175 event.

Chris Weidman je na treningu doživio ozljedu koljena. To je danas objavio UFC te dodao kako će, zbog želje da budu sigurni da će se prvak na vrijeme oporaviti, termin borbe biti pomaknut za šest tjedana, odnosno novi termin je 5. srpnja na UFC 175 eventu, koji će se također održati u Las Vegasu. Jedino što će biti drugačije je dvorana.

UFC je najavio kako će ovih dana objaviti novu 'headline' borbu za UFC 173, a nije isključeno niti da to bude susret Juniora Dos Santosa i Stipe Miočića, koji je trenutno u funkciji sunaslovne borbe. No, na program će u svakom slučaju biti dodana još minimalno jedna borba, a postoji mogućnost da budu i dvije.

UFC je ovim potezom dodao još dodatnu vodu na mlin nabrijavanja na ovu borbu. 4. srpnja, dan prije održavanja eventa je američki Dan Nezavisnosti, a UFC je već samom objavom postera najavio da za promociju ove borbe planira koristiti činjenicu da se američki borac bori protiv brazilskog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI