Weidman: Ono nije bila sreća, ono je bio nokaut! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2013 09:16h Autor:

Anderson VS Weidman

Tri mjeseca su prošla od prvog meča, ali priča o Andersonu i Weidmanu se i dalje vrti te dobiva svoj nastavak s njihovim revanšom. Nedavno je bivši UFC prvak srednje kategorije Anderson Silva izjavio kako je Weidman imao dosta sreće u prvom meču,  s čime se ne slaže Chris Weidman.

Na UFC-u 168 "The Spider" će pokušati vratiti u svoje vlasništvo pojas koji je držao sedam godina. Na putu mu stoji jedini borac koji ga uspio nokautirati, Chris Weidman. Anderson je i u ovom meču favorit, iako je dosta mlađi Chris neporažen u dosadašnjoj karijeri.

Chris i Anderson su u posljednje vrijeme imali priliku još bolje se upoznati zahvaljujući turneji na kojoj promoviraju UFC 168. Anderson je u jednom intervjuu, u svom prepoznatljivom stilu, pričao o Weidmanu te izjavio kako je nokaut bio čisti "lucky punch", a ubrzo je stigla i reakcije Weidmana.

"Bio sam s Andersonom svaki dan. On je rekao u jednom intervjuu da se šali ili kako god. Dakle, neću ga držati za to. Zapravo neću ga držati za bilo što on kaže u intervjuu, to nije važno. Ako želite to nazvati srećom, nazovite. No, to je bio udarac koji ga je pogodio i oborio", rekao je Chris Weidman.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI