Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Weidman odustao od čekanja Andersona i prihvatio drugi meč | Fight Site

Weidman odustao od čekanja Andersona i prihvatio drugi meč

UFC 08.09.2012 10:18h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman ipak neće čekati povratak Andersona Silve u kavez i eventualnu odluku hoće li upravo on dobiti priliku idući napasti njegov pojas te je prihvatio meč protiv Tima Boetscha.

Nakon što je svladao Marka Munoza, Chris Weidman se ponadao da bi mogao idući dobiti priliku ući u kavez s Andersonom Silvom i biti njegov izazivač. No, situacija se u međuvremenu ipak malo zakomplicirala, javnost nije reagirala pretjerano oduševljeno na tu opciju, a zanimanje za meč nisu pokazali ni u Andersonovom teamu.

Zbog svega toga Dana White je vjerojatno popustio s guranjem Weidmana kao prvog izazivača, a očito ni sam borac nema namjeru čekati eventualnu odluku o izazivaču, pogotovo sad kad je poznato da Anderson neće više u kavez ove godine, a zatim vrlo vjerojatno slijedi meč protiv GSP-a.

Weidman je odlučio prihvatiti drugu borbu, a radi se o okršaju protiv Tima Boetscha, koji je u svom posljednjem meču na iznenađenje mnogih svladao Hectora Lombarda.

Oba borca već su pristala na meč, treba još riješiti papirologiju, a u kavez bi ušli na UFC-u 155 koji se održava u posljednjim danima ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI