Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Weidman: Nije me briga što Anderson planira, a ja mogu još bolje! | Fight Site

Weidman: Nije me briga što Anderson planira, a ja mogu još bolje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2013 09:20h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman ovog će se vikenda ponovno naći u oktogonu i to opet s Andersonom Silvom kojem je i preoteo titulu prvaka na iznenađenje cijelog MMA svijeta. Očito je uvjeren da će pojas ostati u njegovim rukama i nakon ove borbe te napominje da ga Brazilac ne može iznenaditi.

"Ja osobno i nisam previše zadovoljan kako je prošla prva borba, mogao sam ja to puno bolje odraditi. Znam da mogu bolje", rekao je Chris.

"Imao sam tešku situaciju, dvije operacije iza sebe i nisam se osjećao baš najbolje pred taj okršaj. Neke stvari nisam tog dana ni pokušavao napraviti, tako da je ostalo puno prostora za poboljšanja."

"Jako puno ljudi me pita što mislim da će Anderson raditi u revanšu, što se će to promijeniti, a često to spominje. Ja ne očekujem ništa, ne zanima me što će on raditi. Ja imam svoju taktiku i držat ću se nje te vjerujem da će pobjeda i ovog puta otići na moju stranu", dodao je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI