Weidman ne odustaje: Mogu pobijediti Andersona Silvu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2012 12:50h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman, UFC-ov borac srednje teške kategorije, vraća se u oktagon nakon ozljede i operacije početkom godine. U intervjuu za MMABay, Weidman je najavio svoj povratak te naglasio da bi pobijedio aktualnog prvaka Andersona Silvu.

"Oduvijek sam volio borbu jer sam natjecatelj u punom značenju te riječi. Od prvoga dana u MMA-u sam želio postati prvak. Kad danas pogledam Anderona Silvu koji je prvak, jedino što mi pada na pamet je da želim pobijediti tog čovjeka. Da to nije tako, ne bih ni bio borac.", kaže Weidman u intervjuu.

"Nikada u meč protiv Andersona ne bih ušao poput Sonnena, iako je i on dvaput Andersona bacio na pod. Ja sam uvijek u meču opušten, a mislim da je to u mečevima uvijek i Andersonova prednost. Ja vjerujem da ga mogu pobijediti iako sam lakši i neiskusniji od njega. Moje su prednosti da sa sam mlađi, imam duži doseg ruku i vjerujem da mogu, ako Andersonovi menadžeri pristanu na meč, osvojiti titulu prvaka u borbi protiv Andersona Silve", zaključio je neporaženi UFC-ov borac u srednjoj kategoriji.

Podsjetimo, Chris Weidman, nedavno se teško ozlijedio te je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu. Weidman bi se mogao vratiti treninzima za tri mjeseca.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI