Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Weidman ne odustaje: Ja sam najveća prijetnja Andersonu! | Fight Site

Weidman ne odustaje: Ja sam najveća prijetnja Andersonu!

UFC 11.08.2012 07:51h Autor:

Chris Weidman

 

Chris Weidman i dalje je uporan u svojim nastojanjima da si pokuša osigurati meč protiv Andersona Silve što je prije moguće te je uvjeren da predstavlja veliku opasnost za sjajnog Brazilca.

Što god netko mislio o Chrisu Weidmanu kao borcu, ne može mu se osporiti da je pobijedio u meču protiv Marka Munoza, za kojeg je i Dana Whitea prije njegova održavanja najavio da bi vrlo lako mogao dati idućeg izazivača u srednjoj kategoriji.

To je Danina riječ za koju se Chris itekako uhvatio te posljednjih tjedana gotovo na svakodnevnoj bazi ponavlja kako bi upravo on trebao biti idući protivnik sjajnog Andersona Silve, no u Brazilu nisu ni najmanje zainteresirani za meč s njime. Nedavno je čak i Andersonov menadžer javno otkrio da su takvu UFC-ovu opciju oni odbili jer je ne smatraju dovoljno atraktivnom za publiku.

No, Chris i dalje ne posustaje, on i dalje smatra kako je on taj koji može prekinuti veliki Andersonov niz od deset obrana titule prvaka. “Slažem se da je Anderson pound for pound najbolji borac na svijetu. Kad sam se počinjao boriti preporučali su mi da upravo zbog njega promijenim kategoriju u kojoj se natječem, ali mene je to zapravo motiviralo. Anderson zaslužuje takav respekt.”

“Sad sam napokon došao do situacije u kojoj vjerujem da zaista zaslužujem priliku protiv Andersona. Ne kažem to samo tako, nego istinski vjerujem da mogu pobijediti Andersona, inače ne bih mogao u kavez protiv njega. Ne samo da mislim da ga mogu pobijediti, već vjerujem da to mogu učiniti prekidom, ja sam mu najveća prijetnja trenutno”, rekao je Chris.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI