Weidman: Mlađi sam, veći sam i mogu razbiti Andersona!

UFC 28.12.2012 10:36h Autor:

Chris Weidman

Anderson Silva čeka poziv Dane Whitea da mu najavi tko će biti idući izazivač. Prema svemu sudeći to će biti Michael Bisping, no njega čeka još jadan težak test prije ulaska u oktogon s Andersonom. U siječnju mora pobijediti Vitora Belforta.

No, borac koji se smatra iznimno oštećenim u takvom raspletu je Chris Weidman kojeg također mnogi smatraju legitimnim izazivačem u srednjoj kategoriji UFC-a, a on je uvjeren da bi u tom meču vrlo dobro prošao.

"To je posao i razumijem što je cilj Andersonovog menadžmenta. Zbog toga to ne shvaćam osobno, ali malo me smeta što sam uložio puno truda u svoj put do meča za titulu i znam da mogu pobijediti Andersona. Znam i da sam zaslužio tu borbu. Kada bih kojim slučajem došao u poziciju u kakvoj je bio Sonnen, da se nalazim na Andersonu, siguran sam da bih uspio završiti borbu."

"Ja sam mlađi, a možda čak i veći od njega. Imam veći doseg i bolje hrvanje, kao i jiu-jitsu. Njegova stojka je nevjerojatna, ali smatram se ipak dovoljno dobrim da izbjegnem njegove trikove", uvjeren je Chris.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI