Weidman: Mayweather je htio "pokupiti" djevojku UFC borca, ali se povukao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 08:29h Autor:

Aljamain Sterling i njegova djevojka

Već se neko vrijeme vode rasprava tko bi slavio u MMA dvoboju između Floyda Mayweatwhera jr.-a i Ronde Rousey. Slavni boksač niti ne pomišlja na mogućnost da bi ga jedna žena mogla svladati u borilištu neovisno o tome li ona najuspješnija sportašica današnjice ili ne.

A kakve bi šanse Mayweather imao protiv UFC-ovog neporaženog bantamaša Aljamaina Sterlinga? To smo, prema riječima UFC-ovog prvaka Chrisa Weidmana, nedavno gotovo imali prilike saznati. O čemuse točno radi?

Wediman je bio u društvu Mayweathera te se, kako ti UFC-ov borac tvrdi, hvalio svojim bogatstvom i slavom. Prekinuo je tek kada je vidio prekrasnu djevojku koja je usput govoreći bila zauzeta. To je bila djevojka Aljamaina Sterlinga.

No, Weidman tvrdi da Mayweathera to nije previše zanimalo. Čim je vidio "anđela koji svjetluca na suncu", slavni boksač je poslao svoje zaštitare po djevojku.

"Ja sam si pomislio u sebi, pa zar će se stvarno upucavati djevojci mog prijatelja. No, u biti se Aljamain zauzeo za sebe. Rekao je da ima 11-0 u MMA-ju, a da je Mayweathera samo 48-0 u boksu s tim da je MMA jači od boksa. Poručio mu je da će ga prebiti", opisuje Weidman situaciju i dodaje:

"Mayweather je shvatio da se Aljamain ne šali te se povukao. Iako je i on prijetio. Ali da vam pravo kažem, ta djevojka je bacala poglede prema Mayweatheru, zaljubila se na prvi pogled. Hvala bogu da je Aljamain uskočio", zaključuje UFC-ov prvak.

Šali li se Chris Weidman ili ne, tu procjenu ostavljamo vama…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI