Weidman: Još dvije borbe pa slijedi Jon Jones!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 09:42h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman, neporaženi prvak u srednjoj kategoriji, svoj pojas branit će protiv izrazito neugodnog Lukea Rockholda na UFC 194 priredbi koja će se održati 12. prosinca u Las Vegasu. Prvak je svojom prognozom odgovorio na Rockholdovu te najavio tko su mu iduće mete.

> Luke Rockhold: Weidman je spor, spor, spor! 

"The All-American" osim borbe s Rockholdom vidi još samo jedan izazov u srednjoj kategoriji, a nakon toga planira prelazak u polutešku. On nema namjeru srušiti rekord po broju uzastopnih obrana naslova koje drži Anderson Silva, njegov prethodnik na tronu, već mu je plan dokazati da može svladati i veće od sebe. 

"Fokusiran sam na Rockholda i pobjednika dvoboja između Ronalda Souze i Yoela Romera. Nakon toga ćemo razgovarati o Jonu Jonesu, poluteškoj kategoriji i svim dobrim borcima koji se u njoj nalaze. Budućnost mi je u toj kategoriji. Ne radim to zbog skidanja kila za srednju kategoriju, nego mi jednostavno ponestaje protivnika, a s preostalim težim izazovima ću vjerojatno uskoro završiti", izjavio je Weidman.

Weidman prije provedbe daljnjih planova treba odraditi meč sa "Skywalkerom", a čini se kako mu uoči tog okršaja ne nedostaje samopouzdanja te je samouvjereno najavio pobjedu unutar tri runde. Na istoj priredbi gledatelji će moći uživati u još jednooj borbi za naslov, riječ je o dugoiščekivanom okršaju za naslov u perolakoj kategoriji između Josea Alda i Conora McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI