Weidman: Još niste vidjeli moje najbolje izdanje, neki potezi će vas iznenaditi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2013 08:23h Autor:

Anderson VS Weidman

Chrisu Weidmanu prije nekoliko mjeseci život se potpuno promijenio poslije velike pobjede nad Andersonom Silvom. Bio je praktički beskućnik, a sad je jedan od najboljih UFC-ovih boraca koji još uvijek ne zna za poraz u svojoj čitavoj MMA karijeri.

No, fanovi su prilično podijeljeni kad je u pitanju revanš protiv Andersona te hoće li uspjeti obraniti titulu prvaka, a ako se pita Chrisa, poraz uopće nije ni opcija.

"Mnogo toga se događalo iza scene u posljednje vrijeme, znam da ću imati puno bolje uvjete za pripreme ovog puta. Dosta je priča kako će Anderson ovog puta biti puno opasniji i misle da me time straše, ali varaju se. Jednostavno nisam takva osoba koju razne priče mogu pokolebati", rekao je Chris.

"Ja još uvijek nisam ni pokazao što sve znam, još uvijek niste vidjeli moje najbolje izdanje. Tek skupljam iskustvo i samopouzdanje da neke stvari koje izvodim u dvorani pokušam napraviti i u oktogonu, tako da biste se mogli itekako iznenaditi, a poraz uopće nije opcija o kojoj razmišljam kad je u pitanju revanš protiv Andersona", dodao je Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI