Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Weidman je prije meča s Andersonom bankrotirao i bio beskućnik!" | Fight Site

"Weidman je prije meča s Andersonom bankrotirao i bio beskućnik!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2013 07:57h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman definitivno predstavlja jednu od najvećih senzacija u MMA svijetu ove godine, taj status nedvojbeno je zaslužio zahvaljujući velikoj pobjedi nad dugo vremena nesavladivom Andersonu Silvi, ali čini se da sve donedavno njegova situacija nije bila ni malo blistava.

Jedan od Weidmanovih trenera, John Danaher, otkrio je kako je njegov borac bio u iznimno teškoj situaciji, bez vlastite kuće i na rubu bankrota, ali sada se situacija ipak preokrenula.

"Chris je praktički bio beskućnik i u ogromnim financijskim problemima. Tijekom priprema za meč protiv Andersona posudio sam mu tisuću dolara kako bi uopće mogao nastaviti s pripremama, a njegov život je bio u totalnom kaosu. Ne šalim se kad ovo kažem, njegov život je poput holivudskog filma, on je kao Rocky Balboa, to je ludo", rekao je John.

"Čovjek je imao devet mečeva u karijeri, bankrotirao je, bio bez kuće i još imao slomljeno rame. Koliko je meni poznato, jedini UFC borac koji je nakon teške operacije ubilježio pobjedu je Georges St-Pierre, a on je još imao i duplo više vremena za oporavak od Chrisa", otkrio je Danaher.

"Nikad nisam imao nešto, a jedina želja bila mi je živjeti komforno, da mogu otići na ručak s prijateljima i slično, a zahvaljujući UFC-u sad se više oko toga ne moram brinuti", rekao je kratko Weidman o svojoj situaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI