Weidman: Ja nisam ni bio spreman za prvi meč protiv Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2013 09:58h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman je borac koji je uspio ono što nikome ranije nije pošlo za rukom. Nokautirao je Andersona Silvu koji je sedam godina držao UFC pojas srednje kategorije u svom vlasništvu.

Chris kojem je osvajanje pojasa značilo i spas, jer je prije samog meča totalno bankrotirao, smatra kako za meč sa "Spiderom" nije bio 100% spreman. Weidman je točno godinu dana prije UFC-a 162 pobijedio Marka Munoza dobivši bonus za nokaut večeri. Nakon toga otkriva da je imao dvije operacije koje su ga iscrpile i da se još uvijek nije u potpunosti oporavio od njih.

"Imao sam pauzu godinu dana i dvije operacije. Nisam bio 100% spreman, ali se još uvijek osjećam dovoljno dobro da bih slavio. Anderson Silva bi bio budala kada me ne bi poštovao kao borca", poručio je prvak srednje kategorije.

Chris je dodao kako kondicija nije bila problem u prvom meču, nego da je riječ o iscrpljenosti koja ga je usporila. "Spremao sam se za pet rundi i nisam se osjećao u potpunosti umorno, samo nisam mogao funkcionirati kako treba. Osjećao sam se lijeno i usporeno", zaključio je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI