Weidman i Romero službeno potvrđeni za UFC 205

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 17:36h Autor:

Chris Weidman

Čini se kako je riješena i posljednja prepreka pred objavu spektakularnog UFC 205 programa, nakon što je sve dogovoreno s Chrisom Weidmanom i Yoelom Romerom te će oni nastupiti na eventu u Madison Square Gardenu.

O ovoj se borbi zapravo govori već dulje vremena, ali službene potvrde još uvijek nije bilo. Postojale su pretpostavke da je negdje zapelo u pregovorima, pa čak i da je bivši prvak ozlijeđen, ali izgleda da je na kraju sve ispalo onako kako su se UFC i fanovi nadali. Chris Weidman i Yoel Romero će se boriti.

Tako je New York ipak dobio nastup jednog od svojih najpoznatijih sugrađana u svijetu MMA-a. Veliki bi to udarac bio da, nakon što se na eventu neće naći Jon Jones, Al Iaquinta, Dennis Bermudez i Aljamain Sterling, u Madisonu ne bude niti Weidmana. Srećom po fanove, ova izuzetno zanimljiva borba srednje kategorije će se dogoditi. A pobjednik iste bi vrlo lako mogao biti idući izazivač do 84 kilograma, no tu podosta ovisi i o nekim drugim borbama iz vrha divizije.

Ovu vijest je službeno preko Twittera potvrdio UFC-ov dopredsjednik Dave Sholler, odnosno rekao je kako je potvrđeno od strane Dane Whitea. To je ukupno 12. borba na programu, a cijeli će biti objavljen na službenoj press konferenciji koja započinje u ponoć, a možete ju pratiti na službeno Youtube kanalu UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI