Weidman i Romero službeno potvrđeni za UFC 205, šuška se o Frankieu Edgaru i Jeremyu Stephensu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 22:49h Autor:

Chris Weidman i Yoel Romero

UFC 205 službeno je dobio svoju prvu veliku borbu, no ona je zapravo dobila tek službenu potvrdu, odnosno najavljena je već ranije. Ono što je novost je jedan drugi par, a to su Frankie Edgar i Jeremy Stephens.

Već smo ranije pisali kako je do medija došla vijest da su Chris Weidman i Yoel Romero potpisali ugovor za međusobnu borbu na UFC 205 eventu u New Yorku. Weidmanov nastup se tamo očekivao, budući da je on zapravo druga najveća UFC zvijezda rodom iz New Yorka (iza Jona Jonesa), no čekalo se na protivnika, a sad je službeno potvrđeno kako je to Yoel Romero, koji se vraća nakon suspenzije zbog pada na doping.

Bit će to međusobna borba dvojice od četiri glavna kandidata za napad na titulu srednje kategorije (a već se govori i o borbi druge dvojice, Lukea Rockholda i Ronaldo Souze), a uvjerljiva pobjeda bi jednom od njih mogla donijeti napad na titulu koju toliko priželjkuju. Weidman se želi vratiti tamo gdje je bio do prosinca prošle godine, dok Romero traži svoju priliku, jer gledajući na godine, niti njemu nije preostalo puno vremena za pravi iskorak.

Druga borba nije službeno potvrđena, no s vrlo pouzdanog portala Combate su došli do informacije kako su Frankie Edgar i Jeremy Stephens potpisali ugovor za borbu na istom eventu. Bit će to vrlo zanimljiv okršaj perolake kategorije, kategorije u kojoj je Edgar jednostavno prošao kroz sve borce osim Josea Alda, a Stephens iza sebe ima vrijedne pobjede nad Dennisom Bermudezom i Renanom Baraom. Na službenu potvrdu njihove borbe ćemo ipak još malo morati pričekati.

UFC 205 održava se 12. studenog u New Yorku, u legendarnoj dvorani Madison Square Garden.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI