Weidman i Rockhold trebali bi se boriti u prosincu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2015 20:36h Autor:

Luke Rockhold, Daniel Cormier i Chris Weidman

Dana White je neslužbeno potvrdio kako bi se borba za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, između Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda, trebala održati u prosincu, no nije spominjao niti točan datum niti mjesto održavanja.

Sve je zapravo krenulo običnim chatom na Twitteru, gdje su fanovi White postavljati pitanja, gdje je jedno bilo i to kad će se održati borba između Chrisa Weidmana i prvog izazivača, Luke Rockholda.

"Prosinac", kratko je napisao White, što je odmah izazvalo salvu novih komentara te su uslijedila pitanja o datumu i mjestu održavanja, no White je rekao: "To je sve što za sada znam, niti mjesto niti datum."

Ova borba prvo je bila kombinirana za UFC 192, no sve se čini kako će ovdje biti riječ o UFC 194 eventu i to vjerojatno u Las Vegasu, stalnoj UFC-ovoj stanici kad su u pitanju najveći eventi, gdje pojas brane njihove najveće zvijezde.

Weidmanu će to biti četvrta obrana naslova, a do sada je pojas ostavio u svom vlasništvu nakon pobjeda nad Andersonom Silvom, Lyotom Machidom i Vitorom Belfortom. Znači tri Brazilca, bit će zanimljivo vidjeti hoće li njegov sunarodnjak imati više sreće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI