Weidman i Machida šute, ali zato su se zakačili njihovi treneri

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2014 10:34h Autor:

Weidman i Machida

Zanimanje za novu borbu u kojoj je ulog titula prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji nije toliko kao kad su se borili Anderson Silva i Chael Sonnen, a nema sumnje kako je razlog tome izostanak žešćeg trash talka koji uvijek podigne interes među fanovima.

Chris Weidman i Lyoto Machida nisu se previše upuštali u verbalne eskapade, pa čak ni u posljednjim danima pred meč. Njihova odluka bila je držati se umjerenijih izjava i respektiranje suparnika, pa su se u prepucavanje između dva tabora na kraju morali uključiti treneri.

Jedna od glavnih tema bila je pitanje ima li Machida staklenu bradu.

"Weidman će ući u oktogon i svojim stavom će nametnuti svoj stil borbe. Natjerat će Machidu da se bori po njegovim pravilima i na kraju će ga vjerojatno uništiti. Mislim da Machida ima jako slabu bradu, to mu je najslabija točka. Ako ga Weidman dobro pogodi, loše mu se piše", rekao je Weidmanov trener Dave Doyle.

"Ne može se reći da Lyoto ima staklenu bradu, to je jednostavno laž. On se borio s većim protivnicima od Weidmana i pobjeđivao ih je. On je prvoklasni udarač s puno iskustva iza sebe i očekujem da nokautira Weidmana", odgovorio je Rafael Cordeiro s druge strane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI