Weidman i Gastelum ovog vikenda predvode njujorški event na FOX-u, pogledajte najave (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2017 20:26h Autor:

Chris Weidman i Kelvin Gastelum

Za UFC nema pauze i već za četiri dana slijedi nam 25. event iz serije UFC on FOX, koji na Long Islandu predvode Chris Weidman i Kelvin Gastelum. Pogledajte najavu za njihovu borbu, kao i još dvije borbe glavnog programa.

Weidman dolazi nakon serije od tri poraza i teško je i zamisliti što će se dogoditi ukoliko mu se zadesi i četvrti. Bivši prvak prije svega nije imao sreće. Protiv Luke Rockholda, u borbi gdje je izgubio pojas, je dominirao do jednog kiksa, protiv Yoela Romera je imao 2:0 u rundama kada je završio nokautiran, a situacije protiv Gegarda Mousasia se svi dobro sjećamo. Za protivnika ima mladog i opasnog Kelvina Gasteluma, koji član srednje kategorije nije svojom voljom, iako je slavio u sva četiri nastupa koja je u njoj odradio. Jedino mu je ona posljednja pobjeda, protiv Vitora Belforta, oduzeta zbog pada na marihuanu. Obiteljski čovjek Weidman govori što mu znači ova borba te gdje nalazi inspiraciju, dok je Gastelum prepun šampionskih ambicija.


Prije njih održati će se borba koja teško može ne biti zanimljiva. Uvijek agresivni i atraktivni Dennis Bermudez dolazi nakon poraza od Korean Zombiea, a čeka ga Darren Elkins, koji u svojoj posljednjoj borbi ima onaj opjevani krvani preokret protiv Mirsada Bektića. Nema sumnje kako će ovdje biti akcije, a vidjet ćemo čija će tjelesna snaga, u kombinaciji sa snagom volje, ovdje prevladati.

Svoju najavu dobila je borba Giana Villante, Weidmanovog najboljeg prijatelja, protiv Patricka Cumminsa. Susret u poluteškoj kategoriji, kategoriji gdje nije puno potrebno za dolazak među “ozbiljne dečke”, a njih obojica su cijelo vrijeme tu negdje. Svakako će biti zanimljivo vidjeti hoće li prevladati Cumminsovo hrvanje ili Villanteova snaga udarca. To je svakako borba koja se ne propušta.

Osim ove tri borbe, na glavnom se programi nalazi još fantastična borba bantam kategorije, između Jimija Rivere i Thomasa Almeide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI