Weidman će podnijeti žalbu zbog kontroverzne odluke: Komisija me zeznula, želim revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2017 10:14h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman je najavio da će podnijeti žalbu zbog kontroverzne odluke u njegovom meču s Gegardom Mousasijem na UFC 210 priredbi u Buffalou prošlog vikenda.

Weidman je u drugoj rundi primio koljeno u glavu te je sudac Dan Miragliotta zaustavio meč misleći kako se radi o ilegalnom koljenu. No nakon što je pregledao snimku sudac je ustanovio da je udarac bio legalan. Borba je zatim prekinuta pod objašnjenjem da Weidman nije sposoban nastaviti, a Mousasi je proglašen pobjednikom.

“Sudac mi je čitavo vrijeme govorio da se radi o ilegalnom koljenu”, rekao je Weidman novinarima nakon borbe. “Mislio sam da ću pobijediti zbog ilegalnog koljena. Zatim su pogledali snimku i vidjeli da je koljeno bilo legalno, ali u državi New York ne smijete pregledavati snimku. Ovo je usrana situacija. Ne znam što je ovoj komisiji. Čelnik komisije je rekao da u ovoj državi nema pregledavanja snimke, stoga zašto se ovo kvragu dogodilo meni? 

Weidman tvrdi da je bio sposoban nastaviti meč i želi revanš s Mousasijem.

“Gegard je sigurno također ljut. Nije htio pobijediti na takav način. Ja bih se ljutio da su prekinuli meč i da sam ja pobijedio. Definitivno želim revanš. Želim revanš odmah sada…Ne znam iz kojeg su točno razloga mislili da nisam sposoban nastaviti. Ja sam se osjećao spremnim, prošao sam puno gore situacije. Na kraju dana, Zeznuli su ljude New Yorka. Zeznuli su mene i to je totalna pušiona.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI