Weidman: Brazilci žele da razbijem Andersona!

UFC 14.11.2012 06:55h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman ostao je nedavno iznenađen reakcijama nekih MMA fanova iz Brazila koji su mu otkrili da bi oni vrlo rado voljeli vidjeti kako razbija njihova sunarodnjaka Andersona Silvu.

Borac koji kotira prvi izazivač u srednjoj kategoriji zahvaljujući jednoj izjavi Dane Whitea prije njegova meča protiv Marka Munoza, ostao je zaista nemalo iznenađen određenim porukama koje su mu stigle iz Južne Amerike. Očito nije očekivao da će i u tom dijelu svijeta imati svojih fanova koji bi voljeli vidjeti njegovu pobjedu u meču protiv Andersona.

"Nije mi došlo samo nekoliko poruka, došlo je njih jako puno. Mislim da mi upravo moja samopouzdanost stvara na neki način problem, to što mogu bez problema reći u javnosti da ga mogu pobijediti. Zbog toga me izbjegava. Stoga sam očekivao da će Brazilci biti na Andersonovoj strani, ali sam ostao iznenađen. Čini se da postoji mnogo razloga za to. U svakom slučaju, ima ih dosta koji bi voljeli vidjeti kako gubi i žele da ga razbijem, a to nisam očekivao", rekao je Chris.

Weidman je u svojoj MMA karijeri do sada neporažen, ima devet pobjeda u jednako toliko mečeva, a svoju iduću borbu odradit će 29. prosinca u Las Vegasu na UFC-u 155 protiv Tima Boetscha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI