Weidman: Bisping? On je sirotan slabi, pobijedio bih ga dok hodam u snu!

UFC 23.07.2015 10:00h Autor:

Chris Weidman

Nakon što je uhvatio dvije pobjede u nizu, Englez Michael Bisping je javno prozvao "varalice" Vitora Belforta i Dana Hendersona od kojih je gubio u prošlosti. Ohrabren s dva slavlja, Bisping planira napad na titulu koju drži Chris Weidman.

Što o takvoj mogućnosti misli sam Weidman koji je već ustvrdio da više nema konkurencije u srednjoj kategoriji te da planira preći u polutešku?

"Ima tu par dobrih momaka sigurno… Luke Rochkold je čvrst momak. Jacare je čvst tip, Yoel Romero je zastrašujuć. Stvarno izgleda opasno. Ali Bisping je smiješan", spustio ga je Weidman i dodao:

"Volio bih se boriti s njim za titlu jer bih ga doslovno prebio dok hodam u snu. Mislim da ga pobjeđujem dok spavam. On ne može nikoga nokautirati tako da bih vjerojatno zaspao dok me udara u glavu. Primio bih ga i doslovno bacio na glavu. Ako ne bi bio u nokautu od pada, jednostavno bih ga završio na podu."

Wediman je nastavio s vrijeđanjem Britanca.

"Vjerujem da bih ga prisilio na predaju sa zatvorenim očima. Sto posto bih. Ovo čak nije niti trash talk. Samo sam potpuno iskren. On je stvarno sirotan. To bi bila tako lagana borba za mene. Mislim da se čak ne bi trebao niti spremati. Molim Boga da nekako dođe do te pozicije. Trenutačno je daleko, ali se nadam da će stići do izazivačke pozicije. Svjestan sam da će pričati sranja pa će biti zabavno", veseli se UFC prvak i zaključuje:

"Ali..zapravo ne vjerujem da to može postići. Dosadna pobjeda odlukom, dosadna pobjed odlukom… Kada će se boriti protiv protivnika kao što je Romero, trebat će puno sreće za pobjedu."

Prvi u izazivačkom redu je ipak Luke Rockhold. Tek nakon tog meča Wediman može razmišljati o Bispingu. Ako zadrži pojas i nakon meča s Rockholdom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI