Weidman: Bilo me sram što nas je Bisping počeo prozivati nakon onako lošeg nastupa

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2016 10:02h Autor:

Michael Bisping/ Photo: Igor Mićić

Nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca obranio naslov prvaka srednje kategorije na UFC 204 priredbi u Manchesteru Michael Bisping je za mikrofonom prozvao četiri glavna izazivača u diviziji. Chris Weidman, koji će se na UFC-u 205 obračunati s Yoelom Romerom za potencijalno mjesto prvog izazivača. nije bio impresioniram nastupom Britanca i smatra da prvak nije trebao otvarati usta nakon meča.

“Taj tip si je prije borbe rekao u glavi,’Nakon što izdominiram Dana Hendersona uzet ću mikrofon i prozvati svu četvoricu i reći neke stvari o njima i ispast ću faca. Ali nije trebao to napraviti nakon što je jedva pobijedio 14-rangiranog borca. Zaista vjerujem da su ruku trebali podignuti Danu Henderonu, i onda on proziva top četiri izazivača- bilo me sram za njega”, rekao je Weidman na MMA Houru.

Iako je slavio jednoglasnom odlukom Bisping je nakon borbe bio vidno unakažen, a Henderson je u uvodnim rundama dvaput došao do nokdauna i malo mu je nedostajalo da završi borbu. “Hendo” vjeruje da je dobio i petu rundu, a s njim se slaže i bivši prvak Weidman.

“Ja sam borbu bodovao za Hendersona. Mislim da je prvu rundu dobio možda 10-8. Barem jedan sudac mu je trebao dati 10-8. Ne znam zašto im to uopće nije palo na pamet, a mislim da je dobio i drugu rundu. Da, primao je puno udaraca većinu runde, ali ga je opet imao u nokdaunu i skoro je završio borbu i u drugoj rundi. Mislim da ako umalo završite borbu runda ide vama, bez obzira na to koliko ste dugo gubili rundu. Nikada nije bio u pravoj opasnosti u toj rundi i zato mislim da je dobio i tu rundu. A također vjerujem da je dobio i petu rundu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI