Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Weidman: Belfort neka čeka, rekao sam Andersonu da moramo odraditi revanš | Fight Site

Weidman: Belfort neka čeka, rekao sam Andersonu da moramo odraditi revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2013 09:51h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman preko noći je postao najpoželjniji protivnik svim borcima u UFC-ovoj srednjoj kategoriji, pa čak i nekima koji s bore u ostalim divizijama.

Očito ga svi smatraju relativno lakim zalogajem, njegovu pobjedu protiv Andersona Silve smatraju ponajprije slučajnom, pa bi vrlo rado htjeli ući s njim u oktogon i preoteti njegovu titulu prvaka koju je on uzeo Andersonu nakon gotovo 2.500 dana.

Prvi su se oglasili Vitor Belfort i Michael Bisping koji su odmah putem Twittera otkrili želju odraditi meč protiv Weidmana, no očito će svi oni biti na čekanju da Anderson donese svoju konačnu odluku.

Ako se pita i Chrisa, on je također puno zainteresiraniji za revanš protiv Silve.

"Koga god mi UFC ponudi kao idućeg protivnik ja ću biti potpuno spreman. Želja mi je zadržati ovaj pojas što dulje u vom vlasništvu i nije mi bitno koga dovedu u kavez da se bori protiv mene. Ja bih najradije revanš protiv Andersona, to je bila prva stvar koju sam mu rekao nakon borbe. 'Bio si drzak i spustio si ruke dolje, moramo opet odraditi borbu', rekao sam Silvi", otkrio je Chris.

Belfort također vrlo dobro kotirao, on je možda opcija broj dva, ali definitivno će morati biti strpljiv.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI