Weidman: Belfort je legenda i želim meč protiv njega!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2014 09:09h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman zasad se odlično snalazi na tronu UFC-ove srednje kategorije kojom vlada nakon što je pojas prvaka preuzeo jednim do najvećih iznenađenja desetljeća u MMA svijetu – pobjedom nad Andersonom Silvom.

Svoju drugu obranu titule prvaka trebao je imati protiv Vitora Belforta, ali on je ipak morao otkazati nakon što je Atletska komisija Nevade odlučila zabraniti korištenje TRT dozvola, koja je tad bila neophodna kod Belforta kako bi se pripremio za meč.

No, to se sada promijenilo, Vitor je najavio kako je sad spreman za borbu s Weidmanom i bez TRT dozvole, a prozvao ga je na meč odmah nakon njegove pobjede nad Lyotom Machidom. "Sad ja želim ono što zaslužujem, svoju priliku za titulu! Nemoj bježati i nema isprika!" poručio je Belfort Weidmanu putem svog Twitter profila.

Čini se da protiv te borbe nema ništa ni Chris koji prilično cijeni svog potencijalnog suparnika.

"Ja se želim boriti s Belfortom. On je čovjek koji je pri vrhu srednje kategorije već dulje vrijeme i smatram ga legendom. Ja sam na neki način odrastao uživajući u njegovim odličnim mečevima i ušao sam u MMA diveći mu se. Očito je da ima problema s TRT dozvolom i nadam se da to više neće biti problem, odnosno da će uspjeti dobiti licencu za nastup. Zaista ne znam kako to točno funkcionira, ali nadam se borbi protiv njega", rekao je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI