Weidman: Anderson Silva je veliki dio moje karijere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2014 09:38h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman ovog će vikenda po drugi put braniti naslov prvak u srednjoj kategoriji koji je osvoji i obranio u mečevima s Andersonom Silvom. Prvakov je protivnik ovog puta Lyoto Machida, ali Anderson Silva ostat će itekako bitan dio Weidmanove karijere.

U trenucima dok se oporavlja od ozljede i loma noge koji je zaradio u meču s Weidmanom krajem prošle godine Anderson Silva je izjavio kako treći dvoboj s Weidmanom nije u njegovim planovima. Weidman pak ima drugih preokupacija u životu i trenutno je koncentriran na obračun koji ga čeka na UFC-u 175. No, mečevi sa Silvom se ipak ne zaboravljaju.

"Sretan sam što te mečeve mogu ostaviti po strani, ali također malo je nezgodno i neprimjereno Andersona Silvu staviti u prošlost. To je ipak bio veliki dio mog života. Zamišljao sam da se borim protiv njega od kad sam ušao u sport. Uvijek je za mene bio veliki motivirajući faktor i samo ga tako staviti u prošlosti ostavilo bi pomalo gorak okus. Ipak, sad počinjem svoju eru i želim svima pokazati što mogu.", izjavio je Weidman.

"Želim ostati upamćen kao najbolji borac svih vremena. Ispred sebe imam hrpu boraca s kojima se još trebam boriti kako bi se dokazao. Moj je cilj neprestano pobjeđivati. Zadržati pojas koliko je god to moguće."

Prvi koji će napasti Weidmanov pojas je Lyoto Machida.

"Očekujem da će vrlo samopouzdano uči u meč, ali ja ću mu uništiti svaku volju."

Weidman i Machida predvode UFC 175 koji će se održati u noći sa subote na nedjelju 6. srpnja 4 sat iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI