Weidman: Anderson Silva je bog, ali ja sam bolji!

UFC 13.04.2013 09:51h Autor:

Chris Weidman

Nakon mjeseca i mjeseca čekanja Chris Weidman napokon je dobio ono što mnogi smatraju da i zaslužuje trenutno svojim rezultatima – priliku protiv Andersona Silve.

Njihov meč za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji održat će se 6. srpnja, a to je prilično dalek datum, pogotovo ako se pita aktualnog prvaka koji je u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrio kako se trenutno ni ne zamara ovom borbom, već se posvetio učenju engleskog jezika, dok za pripreme ima i više nego dovoljno vremena.

Weidman je ipak nešto ozbiljnije shvatio ovu borbu, svjestan je da mu ona može promijeniti kompletnu karijeru, ali i život u slučaju da uspije preuzeti pojas prvaka od dugo godina nedodirljivog Andersona.

"Andersona Silva je jedan od boraca kojeg najviše volim gledati, zaista sam njegov fan. Svojim velikim nizom pobjeda u UFC-a je napravio fenomenalan posao, mnoge protivnike je pobijedio prije nego što su uspjeli ući u oktogon. Tamo ih je natjerao da se osjećaju poput uljeza, a onda se može poigravati s njima. U tim situacijama izgleda poput boga, on je definitivno najboljih svih vremena, ali ja smatram da ga mogu pobijediti, mislim da sam bolji. Iznimno sam motiviran i želim se dokazati svima koji sumnjaju u mene. Vidjet će koliko griješe, želim šokirati svijet", otkrio je Weidman.

Chris u svojoj MMA karijeri još uvijek ne zna za poraz, slavio je u svih svojih devet mečeva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI