Weidman: Anderson me izbjegava!

UFC 15.10.2012 08:07h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman iznimno je nezadovoljan. Čeka na meč s Andersonom Silvom već mjesecima, a čini se da ga ni neće tako brzo dočekati.

Dana White prije meča Marka Munoza i Chrisa Weidmana još pred nekoliko mjeseci najavio je da bi pobjednik tog dvoboja vrlo lako mogao biti idući izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji. Weidman je u tom okršaju slavio i drži Whitea još uvijek za riječ, no bez previše uspjeha.

Iako je dojam da bi predsjednik UFC-a možda čak i htio organizirati meč između njega i aktualnog prvaka u srednjoj kategoriji, menadžeri brazilskog borca nisu ni najmanje zainteresirani. Ne vjeruju da bi taj meč privukao preveliku pažnju fanova, pa bi samim time i Andersonov bonus od PPV-a bio značajno manji nego što bi to bio slučaj s nekim atraktivnijim protivnikom.

"Polako sve više počinjem osjećati da se ni neću nikad boriti s Andersonom. Može me on odbijati koliko god hoće i pričati da nisam pravi protivnik, ali ja sam pobijedio dva borca iz top pet srednje kategorije na svijetu. To još nitko nikad prije nije uspio. Trebao bih se 29. prosinca boriti protiv Tima Boetscha. Ako svladam i njega, bit će to treći protivnik iz top pet kojeg sam pobijedio", rekao je Chris.

"Kad sam se počeo boriti Anderson je već bio prvak u srednjoj kategoriji, ali ja znam da ga mogu pobijediti. Mislim da sam ja najgori mogući protivnik za njega i to svi znaju", smatra Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI