Weidman: Ako treba pobijedit ću opet Andersona, nema problema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2013 09:51h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman spada među najsretnije ljude na svijetu. Nakon što deset ljudi prije njega nije uspjelo uzeti Andersonu Silvi titulu prvaka, on je bio taj 11. koji je uspio i sada zasluženo uživa u svojoj slavi.

No, što ako Anderson ipak prihvati ponudu Dane Whitea i odradi revanš protiv Weidmana? Mnogi bi ponovno njega smatrali favoritom, pod uvjetom da borbi pristupi ipak ozbiljnije i s većim respektom prema protivniku. Ako se pita Weidmana, ishod ne bi bio puno drukčiji od onog s UFC-a 162 u Las Vegasu.

"Nisam ja ovdje da govorim ljudima što da misle, ali mogu vam reći jednu stvar – Anderson mi nije poklonio pojas, nije se on predao u našoj borbi. Nije bilo ni blizu toga. On je radio ono što i u svojim prethodnim borbama, spuštao je ruke, pokušao me psihički dokrajčiti, a ja mu to nisam dozvolio. Jednostavno sam želio tu pobjedu", rekao je Chris.

"Ja i dalje mislim sve najbolje o njemu i da je najbolji borac svih vremena, ali ako treba pobijedit ću ga opet i tu nema problema", dodao je najnoviji UFC-ov prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI