Webom kruže fotografije potpuno gole Ronde Rousey!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2017 18:59h Autor:

Ronda Rousey

Webom su počele kružiti profesionalne fotografije potpuno gole Ronde Rousey, nastale još 2012. godine tijekom snimanja za ESPN Body Issue.

U pitanju su fotografije koje su izašle u tom ESPN-ovom izdanju nakon što su bile dodatno uređene i cenzurirane te su bile veliki hit, i to u vrijeme dok je Rousey još uvijek nastupala kao borkinja Strikeforcea. Čini se da je netko pronašao gdje su bili sačuvani originali te je došao do njih i potajno ih objavio.

Najpopularnija borkinja svijeta je na njima potpuno gola te se vide neki dijelovi tijela koji se inače mogu naći samo u časopisima za mušku publiku, pa ne sumnjamo kako Ronda neće biti niti malo sretna time što ih sada može vidjeti tko god hoće. Mi ih naravno nećemo objaviti, no svatko s imalo znanja korištenja internata može vrlo lako doći do njih.

Rousey nije dala nikakav komentar na posljednja događanja. Ona je trenutno trenerica unutar showa Battle of the Network Stars koji se počeo emitirati na američkoj nacionalnoj mreži ABC. Što se tiče njene MMA karijere, Dana White je izjavio kako sumnja da će Rousey, borkinja koja je ženski MMA učinila mainstream sportom, ikada više obući male rukavice i ući u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI