Waterson prokomentirala poraz: Na ovom nivou i male greške mogu biti presudne

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2017 22:08h Autor:

Namajunas i Waterson

Michelle Waterson nije uspjela napraviti posljednji korak prema borbi za titulu UFC-ove prvakinje, nego je morala priznati da je Rose Namajunas bila bolja. Fanovima se vrlo brzo obratila jednom iskrenom porukom.

Očekivanja nažalost nije ispunila, nego su kladionice ipak bile u pravu time što su Namajunas držali favoritkinjom ove borbe. Iako, očekivao se puno neizvjesniji okršaj, ali na kraju je sve ispalo gotovo jednosmjerna ulica. Michelle je bila prisiljena na tapkanje, no to je nije moralno uništilo. Odmah nakon borbe je zagrlila svoju protivnicu, a tijekom proglašenja pobjednice je bila nasmiješena te joj još jednom srdačno čestitala. Jednostavno je morala priznati kako se tog dana borila protiv bolje od sebe.

“Prošla sam s nekoliko masnica i ožiljaka, no zdrava sam. Ipak, noć je bila neprospavana jer sam pokušala kroz glavu izvrtjeti i analizirati cijelu borbu. Znam da me je poraza koštala jedna mala stvar, mala greška, no ovo je nivo natjecanja na koje su takve greške presudne. Ono zašto se volim boriti je to što me to čini iskrenom prema samoj sebi. Znam što sam sposobna i planiram se što prije vratiti i raditi”, napisala je Waterson na svom Instagram profilu, uz fotografiju posljedica borbe.

Ovo je bila njena treća UFC borba i prvi poraz, no ne bi trebala previše pasti unutar rankinga. Vjerojatno će joj i iduća protivnica biti iz samog vrha, no protiv nje će teško moći pobjedom osigurati instantan napad na titulu prvakinje. To će sada ipak morati još malo pričekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI