Waterson i VanZant najgledanija UFC on FOX borba u posljednje tri godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 19:54h Autor:

Paige VanZant i Michelle Waterson

Dokaz sve veće popularnosti ženskog MMA je nevjerojatan broj live gledatelja glavne borbe UFC on FOX 22 eventa. Borba Michelle Waterson i Paige VanZant gledala se uživo u čak 4.8 milijuna američkih domova.

Kako je obavijestio portal MMA Fighting, to je službena brojka gledatelja te borbe, dok je cijeli event u prosjeku upisao 3.2 milijuna gledanja. To je najveća brojka UFC-ovih televizijskih evenata (FOX i Fox Sports) još od siječnja 2014. godine, kad su se na Foxu borili Benson Henderson i Josh Thompson. Ipak, prognoze kažu da bi vjerojatno bila premašena i brojka iz te borbe, da je borba potrajala dulje od jedne runde.

Sve je to dokaz kako ženski MMA više nije u ekspanziji, nego da je u potpunosti dostigao muški, po broju zainteresiranih gledatelja. Očekivano, posebno se povećao broj ženskih pasioniranih fanova. Zbog svega toga će biti zanimljivo vidjeti koliko će prijenosa prodati UFC 207 i povratak Ronde Rousey. Da li je moguće da će, po riječima Dane Whitea, najveća zvijezda u UFC-u, ugroziti “nedodirljivog” Conora McGregora i njegova dva ovogodišnja rekorda?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI