Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei u Bellatoru želi osvetiti veliki poraz od prije 20 godina: Posrećilo mu se, sad bih ga prebio! | Fight Site

Wanderlei u Bellatoru želi osvetiti veliki poraz od prije 20 godina: Posrećilo mu se, sad bih ga prebio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2017 16:44h Autor:

Belfot vs Silva

Legendarni nokaut koji je Vitor Belfort kao 21-godišnjak ostvario nad Wanderleijom Silvom još uvijek muči “The Axe Murderera” i gotovo 20 godina kasnije Silva traži osvetu.

Belfort je još uvijek član UFC-a, ali je na samom kraju karijere i sam je potvrdio da bi se nakon isteka ugovora borio jedino u ligi legendi, odnosno posebnoj diviziji  za veterane i legende sporta. Silva tvrdi da će Bellator pokrenuti takvu diviziju i zato se nada da će mu se sunarodnjak uskoro pridružiti u konkurentnoj promociji.

“Bila bi to odlična vijest da Vitor dođe u Bellator”, rekao je Silva za Luta Livre. “Nadam se da hoće. Bellator će stvoriti masters diviziju, samo za legende.”

Na UFC Brazil priredbi 1998. Belfort je ekspresno nokautirao Silvu za samo 44 sekunde i riječ je o jednoj od njegovih najlegendarnijih pobjeda. No Silva tvrdi da je “The Phenom” imao sreće i vjeruje da bi slavio u revanšu.

“Svi su vidjeli da mu se posrećilo u prvoj borbi. Ja u to vrijeme uopće nisam analizirao svoje protivnike. Siguran sam da mogu pobijediti Vitora. Stoga zahtijevam da ja budem taj koji će ga dočekati u Bellatoru. Prebit ću te.”

Belfort u siječnju ima dogovorenu borbu protiv Uriaha Halla što je vjerojatno njegov posljednji meč u UFC-u, a zatim ćemo vidjeti hoće li prihvatiti Silvin izazov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI