Wanderlei smatra da ga UFC želi prikazati kao negativca

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2014 20:47h Autor:

Chael Sonnen i Wanderlei Silva

Wanderlei Silva smatra kako je produkcija Ultimate Fighter Brazila show montirala i prezentirala tako da on ispadne negativac. Ponovno je podsjetio na to kako je Sonnen rekao izrazito ružne stvari o Brazilu te da je on razlog zbog njegovog ponašanja.

Iako u posljednje vrijeme sve česće izlazi u mediji novim napadima na Chaela Sonnena, Wanderlei Silva smatra kako ga je produkcija Ultimate Fightera namjerno prikazala kao negativca te smatra da to nije u redu. Svoje nezadovoljstvo izrazio je za portal MMAFighting.

"U produkciji su izmjenili jako puno stvari te odlučili mene prikazati kao negativca, no to nije u redu budući da je Sonnen rekao užasne stvari o Brazilu i cijelim tijekom snimanja pokazivao nedostatak poštovanje prema meni. Taj dobar tip kojeg gledate na televiziji zapravo nije takav. Iza onoga što se dogodilo postoji jedno jednostavno objašnjenje. Ja sam ga nazvao 'motherfucker', no ja ne znam engleski jezik i stvarno ne znam što sam rekao, odnosno nisam znao da sam ga uvrijedio time", rekao je Wanderlei.

Već smo obavijestili kako po anketama više Brazilaca podržava Sonnena te je to dovelo Wanda u situaciju da daje ovakve izjave, koje mu vjerojatno ne mogu pomoći kod dobivanja ili vraćanja simpatija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI