Wanderlei Silva tvrdi da se McGregor boji Alda

UFC 19.10.2016 12:16h Autor:

Jose Aldo & Conor McGregor

Wanderlei Silva tvrdi da se Conor McGregor boji Josea Alda te da je to razlog zašto se dvojac još uvijek nije ponovno susreo u oktogonu.

McGregor je u prosincu nokautirao Alda za smo 13 sekundi i tako mu preuzeo naslov u perolakoj kategoriji. Aldo je osigurao privremeni pojas i time nužni revanš s prvakom, ali ovih dana traži raskid ugovora s UFC-om budući da ga je Irac, kao i cijelu diviziju do 66 kg, stavio na čekanje bacivši se u seriju borbi u višim kategorijama.

“McGregor se boji Alda, što je razumljivo. I ja bih se bojao na njegovom mjestu. Aldo je najbolji borac u diviziji i ne možete se poigravati s njim. Ako se poigravate s takvim borcem tu se prestaje raditi samo o novcu. Ako žele njegove fanove i njegov šou trebaju ga poštovati, a ne samo davati prazna obećanja”, rekao je Silva za Combate.

Silva je svog sunradnjaka već ranije podržao, pa čak ga i zvao da mu se pridruži u konkurentim promocijama, a sada mu je poručio da ne odustaje od karijere.

“Ali kad bih išao Aldu dati savjet rekao bih mu da se smiri i misli na svoje obožavatelje. Još uvijek je jako mlad i ima još 10, 12 borbi u sebi i ne može ostaviti fanove bez da odradi tu borbu i još mnoge druge koje bi mogao imati. Osim toga, on još uvijek može donijeti puno radosti našoj zemlji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI