Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei Silva stao u obranu Jona Jonesa, ljut na Atletsku Komisiju Nevade! | Fight Site

Wanderlei Silva stao u obranu Jona Jonesa, ljut na Atletsku Komisiju Nevade!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 19:58h Autor:

Jones i Wanderlei

Wanderlei Silva je objavio video u kojem je stao u obranu Jona Jonesa nakon što je prvak poluteške kategorije zbog kokaina pao na doping testu. Wandu se nije svidjelo kako je Atletska Komisija Nevade obavila posao testiranja.

"Proanalizirajmo ono što se dogodilo Jonu Jonesu", rekao je Silva. "Atletska Komisija Nevade kaže da nisu trebali napraviti test na droge koje se mogu koristiti van natjecanja te da je to bila greška. Tako da su ga slučajno testirali na kokain. A sad je Jonov imidž narušen. Što će AKN napraviti po pitanju toga? Kažu: 'Ne znamo, vidjeti ćemo što će biti'. Postoje li zakoni ili ne postoje? Nekad da nekad ne? Ne postoje procedure koje treba slijediti? Vi ste izgubljeni, ne znate što radite!"

"Ovaj sport treba regulirati jer ne može se ovako nastaviti. Atletska Komisija Nevade je u neredu. Ne znaju što rade. Smijete li nekoga kazniti ili ne? Kazne nisu određene, nije određen sustav testiranja. Vi trebate biti profesionalci, a tražite od sportaša da budu profesionalci onda kad vi to niste", pojasnio je Wanderlei.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI