Wanderlei Silva: Sonnen će se vratiti, a ja ću ga čekati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 09:38h Autor:

Chael Sonnen i Wanderlei Silva

Chael Sonnen i Wanderlei Silva proteklih su mjeseci bili u središtu pozornosti. Prvo zbog činjenice da su bili na suprotnim stranama kao treneri u The Ultimate Fighter: Brazil 3, potom zbog svega što se događala oko njihove borbe, a na kraju i zbog doping testova.

Do borbe naravno nije ni došlo. Cijela priča zaključena je kad je Sonnen u kratkom vremenu dva puta pao na doping testu, objavio kraj MMA karijere te nakon što je zbog dopinga suspendiran na dvije godine.

Ovih je dana o svemu progovorio i Wanderlei Silva.

"Mislim da se Sonnen nije do kraja umirovio. Mislim da će se nakon isteka suspenzije vratiti. Nadam se da će do naše borbe ipak doći.", izjavio je Wanderlei Silva.

"Cijela priča s dopingom je loša za sve. Loša je za mene, loša je za njega, ali i za sve gledatelje koji žele vidjeti našu borbu. No, ja ću ga čekati.

Osvrnuo se Wand i na svoje posljednje dvije borbe.

"U posljednje dvije borbe ostvario sam dva bonusa. Za borbu večeri i nokaut večeri. Uvijek želim svoje borbe učiniti uzbudljivima i još uvijek se dobro borim. Dok me tijelo sluša i dalje ću se boriti. Kad to više neće biti slučaj pokušat ću raditi nešto drugo. Za sada je sve u redu.", rekao je Wanderlei Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI